هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۳۱۳.۱۰ دلار رسید اما نسبت به رکورد ۱۳۲۵.۹۴ دلار که روز سهشنبه به آن صعود کرده بود، پایینتر بود.در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر تغییر چندانی نداشت و ۱۳۱۸.۳۰ دلار معامله شد. بهای معاملات این بازار روز گذشته با ۳.۶۰ دلار یا ۰.۳ درصد افزایش، در ۱۳۱۸.۹۰ دلار بسته شد.
به گفته برایان لان، مدیرکل شرکت بازرگانی طلای گلد سیلور سنترال در سنگاپور، افراد زیادی همچنان طلا را به عنوان دارایی مطمئن میبینند زیرا درباره واکنش کشورهای مختلف به اقدام کره شمالی خبر چندانی به گوش نرسیده است.
دومینیک اشنایدر تحلیلگر یو بی اس ولث منیجمنت در هنگ کنگ نیز با بیان اینکه تصور نمیرود تنش ژئوپلیتیکی تشدید شود، اظهار کرد: با این همه نمیتوان کاملا اطمینان داشت و با توجه به تحولات جاری ریسک ادامه این تنشها وجود دارد.
دلار روز چهارشنبه که نگرانیهای سرمایهگذاران نسبت به کره شمالی اندکی تخفیف پیدا کرد از پایینترین قیمت چهار ماه و نیم گذشته در برابر ین بهبود پیدا کرد. ریسکهای ژئوپلیتیکی تقاضا برای طلا به عنوان دارایی مطمئن را تقویت میکند زیرا این فلز در شرایط نوسان سایر بازارها به عنوان یک پناهگاه مطمئن دارایی به حساب میآید.
بر اساس گزارش رویترز، کره شمالی روز سهشنبه اعلام کرد برای مقابله با مانور نظامی آمریکا و کره شمالی یک موشک بالستیک میانبرد را آزمایش کرده است که از فراز آسمان ژاپن عبور کرده است.
ذخایر طلای صندوق "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز سهشنبه ۰.۳ درصد افزایش یافت.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد رشد کرد و به ۱۷.۴۵ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۹۹۴.۳۰ دلار رسید. هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشت و در ۹۴۲.۹۹ دلار قرار گرفت.
مسعود رحیمی در مراسم اتمام و بهره برداری از طرح استقرار سامانه پرداخت الکترونیکی از طریق بانکواره در استان خراسان رضوی اظهار کرد: این سامانه بخش کوچکی از یک پروژه اجرایی بزرگ است. انتقال حساب های دولتی مساله پراهمیتی است که موجب چابکی فعالیت های دولت در حوزه تخصیص منابع درآمدی می شود. اعطای نمایندگی حساب های دولتی توسط بانک های دولتی یکی از مزایای این طرح است.وی ادامه داد: در برنامه چهارم به بانک های خصوصی برای جلوگیری از توسعه بانکها مجوزهای زیادی داده شد که همین موجب رسوب منابع دولت و استفاده ناصحیح از آن شد و بیت المال وجه المصالحه اخذ امتیاز قرار گرفت و رقابت ناسالمی بین بانک ها برای نگهداری از حساب ها به وجود آمد. در برنامه چهارم تحولاتی در کشور رخ داد و موجب شد در دهه ۸۰ بانک مرکزی با راه اندازی سامانه های بین بانکی مسیری در جهت شفاف سازی باز کند.
مدیرکل معاملات ریالی بانک مرکزی تصریح کرد: نتیجه این اتفاق این بود که از هر حسابی در یک بانک بتوان به بانک های دیگر وجه واریز کند. در واقع این نشان دهنده این بود که با این ترکیب بانک مرکزی می تواند خلاهای خود را جبران کرده و ایفاگر نقش نگهدارنده حساب های دولتی باشد.
وی با بیان اینکه سلامت مالی، وصول مستقیم درآمد دولت به حساب های خزانه نزد بانک مرکزی از دیگر اهداف این قبیل سامانه هاست، خاطرنشان کرد: با این حال بانک مرکزی در این حوزه وظیفه تسهیل گردش وجوه را بر عهده دارد که راه آن کارآمدی ابزارهای پرداخت است. چک در سال های گذشته به خاطر چک های بی محل و فقدان امنیت لازم کارایی خود را از دست داد و بانک مرکزی در سال ۱۳۹۴ با راه اندازی چکاوک نظامات بین بانکی را اصلاح کرد.
رحیمی گفت: همچنین عدم اعتبار سنجی متقاضیان دسته چک موجب کاهش اعتبار چک شد. ظرف دو هفته آینده سامانه یاد راه اندازی می شود و همه دسته چک ها یک شکل و یکپارچه می شود و المان های امنیتی خاص خود را با مشارکت همه بانک ها خواهد داشت. ما برای چک های دولتی ویژگی های بیشتری در نظر گرفته ایم مانند طراحی امنیتی خطی، طرح مکمل، چاپ نامرئی و الیاف نامرئی. با این کار جلوی جعل چک گرفته خواهد شد.
مدیرکل معاملات ریالی بانک مرکزی اضافه کرد: ما در خزانه استان ها با مشتری خاص و ویژه ای رو به رو هستیم که لازم است دقت و امنیت را داشته باشد. با سامانه بانکواره ما دنبال این هستیم تمام انتقال حساب های دولتی را به سرانجام رسانیم. امکان تعیین محدوده جغرافیایی برای دستگاه و شناسایی هویت افراد در این سامانه دیده شده است.
رحیمی با اشاره به دیگر کارکردهای این سامانه عنوان کرد: در برخی بانکها وجوه دولتی در طبقه بندی های نادرستی قرار میگیرد که با این سامانه جلوی آن گرفته خواهد شد. حذف روش های مبتنی بر استفاده از چک از دیگر اهداف و مزیت های این سامانه است.
وی بیان کرد: تاکنون تعداد حسابهای منتقل شده به بانک مرکزی در حال حاضر ۴۱۶۹ مورد است.
پس از وی محسن برزوزاده، مدیرکل خزانه، در این مراسم اظهار کرد: مدیریت حساب های بانکی پیش نیاز مدیریت مالی دولت است که این امر بدون مدیریت خزانه داری کل صورت نخواهد گرفت. ما در این مسیر هنوز در ابتدای راه هستیم و باید حساب های بانکی را مدیریت می کردیم. از ۲۵۰ هزار حساب بانکی که استاندارد نبود، با کمک بانک مرکزی دستورالعملی نوشته ایم که تفاوت بین حساب دولتی و بانکی را مشخص کردهایم. /ایسنا
وبلاگ یا وبنوشت[۱] که به آن تارنوشت،[۲] تارنگار[۳] یا بلاگ (به انگلیسی: Blog) هم میگویند، نوعی وبسایت است که حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشتهای شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمهٔ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است.[۴] مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازهترین رخداد به قدیم ارائه میگردد.[۵] نویسندهٔ وبنوشت، وبنویس[۶] یا تارنویس نامیده میشود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وبنویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان میپردازد. واحد مطالب در وبنوشت، پست است، در حالی که واحد مطالب در وبگاه صفحه میباشد. معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت میشود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبنوشت لزوماً یکسان نیست و زمان نوشتهشدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبنوشت بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبنوشت همانند محتویات یک وبگاه معمولی در دسترس کاربران قرار میگیرد. در بیشتر موارد وبنوشتها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشتها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبنوشتها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر میدهند.